Rètols Girona

IMPRESSIÓ DIGITAL

Estands i Fires / Photocalls / X-Banners / Banderoles / Banderes / Roll-ups.

Oferim les solucions més atractives i professionals del mercat per estands, fires i altres esdeveniments. Impactar a un possible futur client fent que destaqueu entre tots els altres gràcies a un disseny i acabats de qualitat. Posem al vostre abast tota mena de materials que us poden ser útils per aquestes ocasions: estands, cartells de gran format, punts publicitaris, lones, roll-ups

Dissenyem, produím i muntem el teu estand. En tenim de totes les mides i sistemes que ajudaran a ressaltar els teus productes, totalment desmuntables i reutilitzables. Si has d’estar present en un esdeveniment només per una vegada o bé necessites un estand modular permanent i reutilitzable nosaltres personalitzem el teu espai a mida.
Treballem amb una extensa gamma de vinils de tall i d’impressió digital: vinils per a terres, vidres, parets, mobiliari, etc. Tots ells amb característiques especials i diferents per poder donar la màxima garantia, qualitat i durabilitat al vinil. Tamb‚ disposem d’una extensa gamma de colors i textures: vinils opacs, amb efecte glaçat, transparents, translúcids, fotoluminescents, fluorescents, metal·litzats… En funci¢ de la utilitat que li vulgui donar (personal, comercial, industrial), el temps que el vulgui utilitzar o on el vulgui colúlocar, l?assessorarem amb la millor opci¢ possible.
Desplaçat dalt de tot