AVÍS LEGAL

El lloc web i el domini https://retolsgirona.cat corresponen a RETOLS GIRONA 1980 SL en endavant RETOLS GIRONA (RG), amb domicili al C/ Rutlla, 25, 17002, Girona, telèfon 972 29 88 79 i adreça electrònica info@retolsgirona.cat. 

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Els drets sobre els continguts d’aquest lloc, incloent-hi els textos, imatges, dissenys gràfics, marques i altres signes distintius (en endavant els continguts), pertanyen a RETOLS GIRONA (RG) o a tercers que n’han autoritzat el seu ús. RETOLS GIRONA (RG) presenta aquests continguts per a informar dels seus serveis i activitats. RETOLS GIRONA (RG) autoritza la utilització dels continguts per a usos no comercials sempre i quan s’indiqui de forma clara la font. Si els continguts s’utilitzen en entorns web caldrà incloure un enllaç a la pàgina d’inici del lloc web. RETOLS GIRONA (RG) es reserva el dret a iniciar les accions legals oportunes en defensa dels seus drets de propietat intel·lectual o industrial.

No s’autoritzen presentacions dels continguts d’aquest lloc en una finestra aliena a  https://retolsgirona.cat (framing).

RESPONSABILITAT SOBRE ELS CONTINGUTS

Tot i que RETOLS GIRONA (RG) actua amb el màxim de diligència possible, es pot donar el cas que alguna dada o informació no estigui del tot actualitzada en el moment que l’usuari del lloc web el consulti. Per això RETOLS GIRONA (RG) manifesta que les referències dels serveis que es presenten en el seu lloc web tenen una funció orientativa i no obliguen a RETOLS GIRONA (RG) fins a la contractació expressa d’una comanda.

RETOLS GIRONA (RG) es reserva el dret a modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense avís previ, la presentació, configuració i continguts del web.

RETOLS GIRONA (RG) no serà responsable de la informació que es pugui obtenir a través d’enllaços inclosos en el lloc.

CONDICIONS D’ÚS

L’ús d’aquest web implica l’acceptació plena dels termes i condicions del present avís legal. Els possibles conflictes relatius a aquest web es regiran exclusivament pel dret de l’Estat espanyol. Tota persona usuària del web, independentment de la jurisdicció territorial des de la qual es produeix el seu accés, accepta el compliment i respecte d’aquestes clàusules amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que li pogués correspondre.

Updating…
  • No hi ha productes a la cistella.