Estampació

Des del vinil tèxtil fins a la serigrafia, oferim solucions d’estampació que destaquen per la qualitat i durabilitat de la seva impressió.

Vinil textil

L’estampació en vinil tèxtil és una tècnica ideal per dissenys senzills a un sol color, és molt utilitzat per estampar noms, números o logotips.

Impressió Digital Directe

La impressió digital permet estampar samarretes de cotó 100% amb fotografies i dissenys amb degradats mitjançant un traçador d’impressió de gran qualitat.

Sublimació

La sublimació és la tècnica d’estampació amb la qual podem reproduïr qualsevol tipus de disseny sense limitacions de color sobre peces blanques de poliéster 100%.

Serigrafia

La serigrafia consisteix a transferir tinta a través d’una pantalla serigràfica. Aquest sistema d’impressió és utilitzat per a grans unitats.

Impressió DTF

“Direct Transfer to Film” és la tècnica d’impressió digital més innovadora amb la qual pots personalitzar tant tèxtils de gairebé qualsevol composició o color com també rígids.

Brodats

El brodat és una tècnica d’impressió que consisteix en l’ornamentació per mitjà de brins tèxtils. Es pot realitzar sobre pell, tela o altres teixits com seda, llama o lli.

Updating…
  • No hi ha productes a la cistella.